verzendenlevertijd
thumbnail_img_9020

Verzenden en levertijd

Normaal gesproken worden jouw artikelen binnen 2 werkdagen opgestuurd. Dit gaat dan om artikelen die je via de webshop hebt gekocht. 
Heb je een artikel op maat besteld, wat speciaal voor jou gemaakt moet worden? Dan duurt de levertijd tot 10 werkdagen. De levertijd zal in overleg met jou worden vastgesteld. 

Naast mijn gezin werk ik 28 uur in de zorg, en kan ik het soms behoorlijk druk hebben. Ik streef ernaar jouw pakje binnen 2 werkdagen te verzenden. Mocht ik het niet redden binnen de aangegeven dagen, dan breng ik je uiteraard op de hoogte. 

Verzenden gaat via PostNL. Houd er rekening mee dat door drukte je pak(ket)je wat langer onderweg kan zijn, zeker als ze net na/tijdens het weekend worden verzonden. 
De verzendkosten binnen NL bedragen €3,95 (sieraden en andere lichte/kleine artikelen). Artikelen die niet in een brievenbusdoosje passen, worden per pakket/verzendzak verzonden. De kosten hiervan zijn €6,95. Alle bestellingen worden verzonden met Track and Trace, omdat ik graag wil dat het pakje juist wordt afgeleverd en dat het een feestje voor jou is om uit te pakken.  
Als je bestelling (exclusief verzendkosten) meer dan €25,- bedraagt, wordt jouw bestelling binnen Nederland gratis verzonden. 


 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN